Απόψεις

8+2 πρόστιμα των 150 € την πρώτη μέρα. Προσοχή σ΄αυτές τις λεπτομέρειες !

Σε 8 άτομα, που δεν φορούσαν Μάσκα, έξω στο δρόμο, και σε 2 ακομη επειδή κυκλοφορούσαν μετά τα μεσάνυχτα, επιβλήθηκε το πρόστιμο των 150 € !
Και ήταν η πρώτη μέρα, Τριτη … και 3/11, της υποχρεωτικής χρήσης της Μάσκας μέσα και έξω, καθώς και της απαγόρευσης της Κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5 το πρωί.
Προσοχή οι έλεγχοι θα ενταθούν, απο ο,τι γνωρίζουμε.
Η Μάσκα είναι υποχρεωτική και σε όσους κάνουν βάδην και τροχάδην για γυμναστική. Επίσης είναι υποχρεωτική και στους ποδηλάτες ενώ στα μηχανάκια και μηχανές η μάσκα δεν είναι υποχρεωτική αν φοράνε κράνος , όμως αν κάποιος, χωρίς κράνος, φορά μάσκα, τότε είναι υπόλογος επειδή δεν φορά κράνος ! Μπρος Γκρεμός και πισω Ρέμα !
Στο αυτοκίνητο δεν είναι υποχρεωτική η μάσκα αν μέσα είναι μόνο ο Οδηγός. Δεν φοράνε μάσκα, επίσης, μέσα στο αυτοκίνητο αν είναι μελή της ίδιας με τον οδηγό οικογένειας. Αν όμως στο αυτοκίνητο είναι μαζί με τον οδηγό και κάποια άλλα άτομα τότε φορανε ολοι Μάσκα! Προσοχή στις λεπτομέρειες …

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button