ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Στο Μούδρο σήμερα (17/7) Συναυλία με κορυφαίους της Λυρικής Σκηνής !

Καλησπέρα σας !

Σήμερα ολοκληρώνονται οι συναυλιακές εκδηλώσεις του 1oυ Kournos Music Festival, με τη συναυλία ” Assemblage” . Το φεστιβάλ συνεχίζεται με δυο εργαστήρια πνευστών και τραγουδιού για όλες τις ηλικίες απο τον Σπύρο Τζέκο και τον Διονύση Τσαντίνη.

 “Assemblage” .

 Διονύσης Τσαντίνης- μπάσος, Γιώργος Γουμενάκης -μαντολίνο, Σπύρος Τζέκος-κλαρινέτο.

Χώρος : Δημοτικό Σχολείο Μούδρου Ώρα έναρξης : 21:00 μ.μ

Τρεις σημαντικοί σολιστ, ανάμεσα τους ο α’ κορυφαίος στην Εθνική Λυρική Σκηνή κλαρινετίστας Σπύρος Τζέκος, συμπλέουν σε εναν μοναδικό συνδυασμό οργάνων και φωνής, σχεδιασμένο ειδικά για το Kournos music festival- Η συναυλία είναι εμπνευσμένη απο τον θρυλικό δίσκο του βραζιλιάνου κιθαρίστα Baden Powell “ De Rio a Paris “ . Ετερόκλητα ηχοχρώματα σε πρωτότυπες διασκευές, μποσα νοβα,bachianas, άριες, σεφαραραδίτικα τραγούδια και γαλλικα chanson, αναβιώνουν την κοσμοπολίτικη, πολυσυλλεκτική ατμόσφαιρα μιάς διαδρομής απο το Παρίσι στο Ρίο (και τούμπαλιν)

Κυριακή 18/7: Σεμινάριο/ masterclass πνευστών για παιδιά κάθε ηλικίας απο τον Α’ Κορυφαίο στα πνευστά της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Σπύρο Τζέκο

Δευτέρα 19/7 :Εργαστήριο τραγουδιού για τραγουδιστές κάθε ηλικίας απο τον μπάσο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Διονύση Τσαντίνη

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button