ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Σημαντικό Εργο! Ανάπλαση της ιστορικής πλατείας Τσιμανδρίων – Η Ανακοίνωση του Δημου

Μύρινα, 14 Φεβρουαρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν εργασίες για την εκτέλεση του έργου ανάπλασης της πλατείας των Τσιμανδρίων. Ως εκ τούτου, από την εν λόγω ημερομηνία και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, οι οδηγοί παρακαλούνται να αποφεύγουν τη διέλευση από το σημείο και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές για τη μετακίνησή τους. Παρακαλούμε, επίσης, όπως γενικότερα αποφεύγονται η χρήση του χώρου και οι μετακινήσεις μικρής κλίμακας εντός ή πέριξ της πλατείας.

Η ανάπλαση της πλατείας των Τσιμανδρίων, ενός σημαντικού σημείου ενδιαφέροντος, είναι ένα έργο που θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και επισκεπτών, θα διευθετήσει ζητήματα απορροής ομβρίων υδάτων, αλλά και θα αναβαθμίσει αισθητά τη γενικότερη εικόνα του οικισμού και της περιοχής ευρύτερα.

Ζητούμε από τους οδηγούς και τους κατοίκους του οικισμού την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους, ώστε να διεξαχθεί χωρίς προβλήματα η εκτέλεση των εργασιών και να επιτευχθεί η ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση του έργου.

LimnosNea.gr : Μέρος της Πλατείας με το σημαντικό ιστορικό Γεφύρι της Πλατείας, που σε μια προηγούμενη  πρόχειρη ανάπλαση το εξαφάνισαν και μετά από πολύ  καιρό το επανέφεραν. Θυμίζουμε ότι τα Τσιμάνδρια είναι το πρώτο χωριό  στο οποίο μπήκε το Άγημα Απελευθέρωσης του Νησιού το 1912 .  

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button