Ανακοινώσεις

Αστ. Δελτιο: Συνελήφθησαν για κλοπές… Αυτα που δεν έχουμε εμείς !

Μυτιλήνη, 23 Οκτωβρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Συνελήφθησαν (2) άτομα στη Λέσβο, για διάπραξη κλοπών σε οχήματα

Εξετάζεται η εμπλοκή τους σε συναφείς πράξεις

 

Συνελήφθησαν, χθες (22-10-2022) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) άτομα – ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες δρώντας από κοινού και βραδινές κυρίως ώρες, αφαίρεσαν από τρία (3) ανασφάλιστα σταθμευμένα οχήματα, κατά περίπτωση, εξοπλισμό για ψάρεμα (καλάμια, τσάντα πλάτης και κυτία με τεχνητά δολώματα), το χρηματικό ποσό των -250- ευρώ, γυαλιά ηλίου, κινητό τηλέφωνο και δύο (2) φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (Usb Sticks).

Οι κλοπές διεπράχθησαν κατά το προηγούμενο πενθήμερο στις περιοχές Μόρια και Πάμφιλα, καθώς και σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη. Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή των δραστών σε συναφείς πράξεις.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button