ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Τα Φώτα θα μας αλλάξουν τα φώτα τα μποφόρ ! Ως που θα φθάσουν…

Η Δευτέρα των Φώτων, 6/1/20, θα είναι μια δύσκολη μέρα για τη Λήμνο, καθώς σύμφωνα με τις προγνώσεις  θα πνέουν άνεμοι 9 μποφόρ, με ριπές   10 !

Στην εικόνα μας όσο πιο βαθύ είναι το κόκκινο τόσο τα μποφόρ είναι  από 8 και πάνω… Και όταν το χρώμα φτάνει να είναι βυσσινί,  τότε τα 10 μποφόρ είναι αυτό που απεικονίζεται..

Απο τη προηγούμενη μέρα,  την Κυριακή 5/1,  με τα 5 μποφόρ από το πρωί, 6 προς το απόγευμα,  7 το βράδυ,  8 τα μεσάνυχτα οι  Βορειοανατολικοί άνεμου  θα κάνουν την επέλαση τους για να  γίνουν ζόρικοι τη Δευτέρα που  θα Βορίσουν σε Β-ΒΑ, το χρώμα τους θα γίνει  το Βυσσινί  και η ρίψη του  Σταυρού  στη θάλασσα θα είναι μια πολύ δύσκολη έως αδύνατη υπόθεση. .

Ευτυχώς δεν θα υπάρχουν φαινόμενα με βροχές  ουτε χιόνια ενω η θερμοκρασία δεν πέσει κάτω απο τους 4  βαθμούς  ενώ στα καλύτερα της, το μεσημέρι θα είναι  7 βαθμοί.

Την Τρίτη  απο το μεσημέρι και υστέρα θα πάμε  σε 5ρια και όλα θα είναι  “over” μεχρι την επόμενη κατεβασιά… που αν το παρατηρήσατε,   τις  3 τελευταίες τρεις  φορές ήταν Κυριακάτικα …

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button