ΑθλητικάΕπιλεγμένα

Νεο Ξεκίνημα, νέοι… αγώνες ! Νέος ΗΦΑΙΣΤΟΣ !

Πριν λίγο, στις 20.45 της Τετάρτης 5/8/20,  ανακοινώθηκε  επίσημα και στον  πιο εμβληματικό χώρο, το Κλειστό Νίκος Σαμαράς,  το ξεκίνημα του Νέου ΗΦΑΙΣΤΟΥ.

Βάση της  προσπάθειας   είναι η Ακαδημία Μπάσκετ του ΗΦΑΙΣΤΟΥ, που την προηγούμενη διετία με τις Μπασκετικές  επιτυχίες  που είχαμε,  έφθασε να  έχει 250 παιδιά, όπως είπε ο Μανώλης Παπαμακάριος, ο γνωστός Μπασκετμπολίστας εθνικού επιπέδου , ένας από αυτούς που έχουν την πρωτοβουλία και την προπονητική ευθύνη  για να συνεχίζει ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ  σε τοπικό επίπεδο και  με στόχο την  ανάπτυξη του  μαζικού  Μπάσκετ.

Ο Θωμάς Λούκας, ο γνωστός Γιατρός , είναι ένας ακομη που πρωτοστατεί σ αυτή την προσπάθεια,  ο  οποίος  είχε τον αρχικό εισηγητικό  λόγο για να αναγγείλει  το νέο ξεκίνημα του Νέου ΗΦΑΙΣΤΟΥ, όπως είπε, με βασικό στοιχείο την αυτοτροφοδότηση  της προσπάθειας, λέγοντας ότι  το εγχείρημα είναι  κοστολογημένο και χρειάζεται τη στήριξη όλων.

Ξεκινάμε λοιπόν  με την ακαδημία αλλά και την ομάδα των μεγάλων η οποία θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα του Νομού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ  ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ  ΑΥΡΙΟ , 6/8/20 , ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ

Στη Φωτογραφία όλοι  οι παρόντες στην παρουσίαση,   συντελεστές  της νέας προσπάθειας !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button