Ανακοινώσεις

Λημνος- Αίτημα παράτασης για το Κτηματολόγιο …

Ρώτησα  σήμερα, 27/12,  στο Κτηματολόγιο αν έχει ή θα δοθεί παράταση.

ΟΧΙ μου απάντησε  μια υπάλληλος,  για να ξεμπερδεύει.

Μου εξήγηση όμως ένα ς άλλος οτι δεν έχουν μέχρι τώρα καμιά ενημέρωση για παράταση  και με τα υφιστάμενα η προθεσμία τελειώνει στις 2/1/20.

Μετά απο  αυτή την αβεβαιότητα και καθώς οι εκκρεμότητες είναι παρα πολλές  καλά κάνει ο Δήμος και αιτείται την παράταση…

Στη φωτογραφία  το Γραφείο του Κτηματολογίου στη Λημνο, πάντα γεμάτο από ..,πελάτες !

 

Μύρινα, Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης απέστειλε την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου επιστολή προς την «Ελληνικό Κτηματολόγιο Α.Ε.» και εν συνεχεία προς  τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη, με την οποία αιτείται, εκ μέρους των δημοτών της Λήμνου, τη χορήγηση παράτασης για την υποβολή δηλώσεων των εμπραγμάτων δικαιωμάτων στο Ελληνικό Κτηματολόγιο πέραν της 2ας Ιανουαρίου, οπότε και λήγει η τρέχουσα προθεσμία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κ. Μαρινάκης στην επιστολή του, η χορήγηση περαιτέρω παράτασης κρίνεται αναγκαία δεδομένων των διαδικαστικών δυσκολιών και των δυσχερειών που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες του νησιού κατά την υποβολή των δηλώσεων. Παρακαλεί, δε, για την έγκαιρη ανακοίνωση της χορήγησης της παράτασης προς διευκόλυνση των υπόχρεων ιδιωτών, αλλά και του Δήμου.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button