Λήμνος

Τα μοναδικα προϊοντα των Νησιων μας ειναι το Θέμα…

Τα μοναδικα προϊοντα των Νησιων μας ειναι το Θέμα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018

 Με πρωτοβουλία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικότερα του Τμήματος Χημείας και του Τμήματος Φαρμακευτικής και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 στις 19:00 στη μεγάλη αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30) εκδήλωση με θέμα «Η ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μέσα από την ερευνητική συνεργασία με το ΕΚΠΑ».

 Το αντικείμενο της εκδήλωσης είναι μια ευρεία επισκόπηση και συζήτηση πάνω στη μεγάλη αξία της επιστημονικής έρευνας και των σχετικών προγραμμάτων ως προς την ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα στα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

 Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ αναπτύσσει ερευνητικά προγράμματα για το λάδι, το μέλι, τα υποπροϊόντα της οινοποίησης και τα αρωματικά φυτά, προκειμένου με επιστημονική τεκμηρίωση και ταυτοποίηση να αξιοποιηθούν αποτελεσματικότερα τα αγαθά των νησιών του Βορείου Αιγαίου, με άμεσο όφελος στην παραγωγή, τους παραγωγούς και το εισόδημά τους.

 Επισυνάπτονται η πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button