Επίκαιρα

Ευχαριστηριο : Συνδράμουν το Γηροκομείο  με την δωρεά χρημάτων ή τροφίμων.

Σ Ω Μ Α Τ Ε Ι Ο  Η  Α Δ Ε Λ Φ Ο Τ Η Σ

           «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ»                                                                                                                                                                      Ε υ χ α ρ ι σ τ ή ρ ι ο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ» εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του ,σε όσους  με την ευγενική τους χειρονομία , συνδράμουν στην προσπάθεια ενίσχυσης του γηροκομείου να αντιμετωπίζει το οικονομικό πρόβλημα του,  με την δωρεά χρημάτων ή τροφίμων.

Η προσφορά τους αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και ένδειξη κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης τους ,να προσφέρουν σε μια περίοδο που οι κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες είναι δύσκολες .Και επειδή όλο αυτό ,έχει να κάνει με το γηροκομείο, ένα φιλανθρωπικό σωματείο με τεράστια κοινωνική προσφορά στη Λήμνο , είναι σημαντικό και συγκινητικό. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Σήμερα  15 Νοεμβρίου 2020 που στις εκκλησίες διαβάζετε το κατά Λουκά ευαγγέλιο που  αναφέρεται στην παραβολή του Καλού Σαμαρείτη» ,θεωρούμε καθήκον μας ,να ευχαριστήσουμε όλους όσους μέχρι σήμερα ,συνέβαλλαν στην λειτουργία του γηροκομείου ως Διοικούντες, εργαζόμενοι και ως χορηγοί.                    

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Καλλιγερής Βαγιανός

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button