Λήμνος

17,8% η ΑΥΞΗΣΗ επιβατων τον Αυγουστο !

17,8% η ΑΥΞΗΣΗ επιβατων τον Αυγουστο !

Μπράβο στο Λιμεναρχείο Λήμνου,  που ανακοινώνει  την επιβατική  κίνηση του νησιού  μήνα με  μήνα και μάλιστα άμεσα και μάλιστα κυριακάτικα.

Ο φετινός Αύγουστος,  όπως όλοι υπολογίζαμε,  είχε άνοδο αφίξεων και μάλιστα σημαντική αν λάβει κανείς υπόψη ότι  τα τελευταία   3 χρόνια,  η άνοδος  είναι συνεχής και μεγάλη…

Φέτος  οι επιβάτες  του Αυγούστου ήταν 4.278 περισσότεροι απο πέρσι !!!  

Από 24.022 τον Αύγουστο του 2017  πήγαμε σε 28.300 φέτος . Δηλαδή σε ποσοστό η άνοδος είναι  17,8%  !!!

Το ποσοστό είναι τρομακτικό αν λάβει κανείς υπόψη  ότι η φετινή χρόνια συγκρίνετε με την περσινή,   η οποία και πέρσι ήταν πολύ μεγάλη.

Το μήνυμα είναι σπουδαίο και έχει πολλαπλές ερμηνείες γενικές και τοπικές.  

Τα μηνύματα αυτά ας τα ανακαλύψουμε και ας τα ερμηνεύσουμε σωστά  για να κάνουμε  τις σωστές κινήσεις,   αρχικά  για να εδραιώσουμε αυτή την άνοδο  και  για να  πάμε ακόμη πιο πάνω  σε νούμερα  και  οικονομικά  ακόμη πιο αποδοτικά!

Αυτά με μια πρώτη ματιά στη λίστα που μας έστειλε το Λιμεναρχεία . Θα ήταν χρήσιμο να ξέρουμε επακριβώς τα λιμάνια από τα οποία είχαμε αυτές τις αφίξεις και βεβαίως η Καβαλά είναι αναμφισβήτητη, όμως ας έχουμε και νούμερα… Επίσης,  κάποιος σχετικός φορέας της Λήμνου ας δει αυτές τις αφίξεις μέρα με μέρα   για πιο αναλυτική γνώση .

Θεωρούμε ότι φέτος είχαμε αυτή την μεγάλη άνοδο, ενώ τα καταλύματα της Λήμνου είναι περιορισμένα , γιατι υπήρξε και δεύτερο κύμα αφίξεων μετά τον 15αυγουστο !

Είναι φανερό ότι τα πολλά  και αξιόπιστα,  ως προς τα ωράρια, δρομολόγια  από Καβάλα είναι ο καταλυτικός  παράγοντας για αυτό που συμβαίνει στη Λήμνο τα 3 τελευταία  χρόνια, μετά απο εκείνα τα απίστευτα που συνέβαιναν στο παρελθόν με εξοφλημένες εταιρείες οι οποίες κυριαρχούσαν στις γραμμές μας  στα χρόνια της διαπλοκής …  

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button