Απόψεις

Με επιτυχία το σεμινάριο φωτογραφίας του ΦΟΛ !

Μύρινα – Λήμνου, 9 Σεπτεμβρίου 2020

Με τη συμμετοχή μελών και φίλων της Φωτογραφικής Ομάδας Λήμνου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο φωτογραφίας τοπίου για προχωρημένους, που οργάνωσε η ΦΟΛ το τριήμερο 4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου.

Οι εισηγητές, Γιώργος Σουμελίδης και Γιώργος και Στέλιος Αυγερινός, ανέπτυξαν προχωρημένες τεχνικές ημερήσιας και νυκτερινής φωτογραφίας τοπίου και επεξεργασίας εικόνας.

Πρακτικές ασκήσεις πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία της Λήμνου με την επίβλεψη των εκπαιδευτών και την ενθουσιώδη συμμετοχή των ασκούμενων.

 

Η Φωτογραφική Ομάδα Λήμνου ευχαριστεί δημόσια την Ναυτιλιακή Εταιρεία SEAJETS και το Πρακτορείο Λήμνου «Πραβλής» για την χορηγία τους, τον Πρόεδρο και το προσωπικό του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την παραχώρηση της αίθουσας «Γκαλιούρη» και την οικογένεια Ποριάζη για την ευγένεια, με την οποία μας δέχθηκε στο χώρο της χωρίς προειδοποίηση.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button