Απόψεις

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και το Αστέρι της Μύρινας

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου μεταφέρθηκε φέτος απο την Πλατεία Υψιπύλης  στο Λιμάνι, μπροστά στο Δημαρχείο.  Ηταν μια  απόφαση της πλειοψηφίας  της Δημοτικής Κοινότητας  Μύρινας .

Μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ για την απόφαση αυτή η  Πρόεδρος της Κοινότητας, Βούλα, Μοσχάκη, μας εξήγησε ότι στο Λιμάνι  κυκλοφορεί περισσότερος κόσμος και είναι πιο άνετος ο χώρος.  Φέτος δεν θα υπάρξει  η τελετή φωτισμού του δέντρου , πρόσθεσε,  που κάθε χρόνο  την παρακολουθούσαν 100δες άτομα.

Σήμερα Παρασκευή 11/12  έγινε ο Στολισμός του Δέντρου  αλλά για μας η είδηση ήταν αλλού. Μας είπε η  Πρόεδρος ότι ο ΔΗΜΟΣ έχει μέσα στον προγραμματισμό του και την ανάρτηση  στο Κάστρο του Αστεριού των Χριστουγέννων,  το οποίο   εδώ και αρκετά χρόνια ήταν το ιδιαίτερο στοιχείο για τη Μύρινα.  Δέντρα φωτίζονται σε κάθε πλατεία της Χώρας, Αστέρι στον Ουρανό μόνο η Μύρινα και ελάχιστες άλλες Πόλεις  έχουν τη δυνατότατα να υψώσουν.

Να θυμίσουμε ότι το αστέρι αυτό στον ουρανό της Μύρινας ήταν έργο του τότε Αντιδημάρχου, αείμνηστου και πολύ αγαπητού   Λουκα Χαψή, επι δημαρχίας Κορνιώτη.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button