ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Έκαναν τις τυπικές απονομές: Γιορτη!

Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκαν οι απονομές  του “Κυπέλλου Λήμνου” της Ρεγκάτας Φιλίας 2023

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 5 Ιουλίου, στο παλιό λιμάνι της Μύρινας, μπροστά στο Δημαρχείο η εκδήλωση για τις απονομές των επάθλων της ιστιοδρομίας ανοικτής θάλασσας «Κύπελλο Λήμνου – Lemnos Cup» στο πλαίσιο της Ρεγκάτας Φιλίας 2023, που διοργανώνουν ο Ναυτικός Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας και ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με τους κατά τόπους Δήμους και φορείς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιάννης  Ποντίκας, κ. Γιώργος Δημάρης και κ. Νίκος Μοσχάκης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου κ. Νίκος Μαρινάκης, ο Υπολιμενάρχης Μύρινας κ. Χρήστος Καλτσούνης και η Πρόεδρος της Μύρινας κ. Παρασκευή Μοσχάκη.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Λήμνου κ. Γιώργος Δημάρης, ο οποίος καλωσόρισε τη Ρεγκάτα Φιλίας στη Λήμνο και ευχαρίστησε τον Ν.Ο.Θ.Α.Κ. και τον Ν.Ο.Α. για την πολυετή επιτυχημένη συνεργασία με τον Δήμο Λήμνου, τονίζοντας τη συμβολή τους στην καλλιέργεια του ευ αγωνίζεσθαι και την προβολή θετικών μηνυμάτων μέσω του ναυταθλητισμού.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις απονομές των κυπέλλων, ενώ σε όλα τα πληρώματα προσφέρθηκε ως αναμνηστικό ένα αντίγραφο της «Σειρήνας», που απεικονίζει ένα από τα τεχνουργήματα που βρέθηκαν στο ιερό της Αρχαίας Ηφαιστίας.

Ο Δήμος Λήμνου ευχαριστεί θερμά τον Ναυτικό Όμιλο Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας και τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης, την οργανωτική επιτροπή του αγώνα καθώς και όλους τους ιστιοπλόους που με τον ενθουσιασμό τους και τη ζωντάνια τους μετέτρεψαν για ακόμη μια χρονιά τη Ρεγκάτα Φιλίας σε μια μοναδική γιορτή του ναυταθλητισμού.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button