ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Λημνος: Οι Ρώσοι “πιστοί” στο Ραντεβού κάθε Σεπτεμβρη ! Που θα πάνε αύριο και μεθαύριο …

Οι Ρώσοι είναι και σ΄ αυτό το ραντεβού του Σεπτέμβρη  παρόντες!  Αυτό  που  ξεκίνησε το 2006 ως Ρώσικες Μέρες στη Λήμνο, τότε με άκρως εντυπωσιακό τρόπο και με την ανάλογη συνέχεια, τώρα στην εποχή του  Κορονοϊού συνεχίζεται με μια μικρή αντιπροσωπεία.

15 άτομα  είναι  η φετινή αποστολή,   τα μελη της οποίας σήμερα,  21/9,  το πρωί κατέθεσαν στεφάνι στο Μνημείο των Ρώσων Ναυτών, στο Ρωμέικο Γιαλό απο όπου και η φωτογραφία!

Παρων στην εκδήλωση ηταν απο πλευράς Λήμνου ο  Δήμαρχος Δημ. Μαρινάκης, ο οποίος μας έδωσε και το επόμενο πρόγραμμα των Ρώσων στη Λήμνο,   που είναι:  αύριο Τεταρτη 22/9  το πρωί  στο Ρωσικό Νεκροταφείο στη Πούντα και μεθαύριο Πέμπτη στο Μουδρο,  στο Μνημείο που υπάρχει στην αυλή της Ευαγγελίστριας.

Τόσο ο Δήμαρχος,  όσο και η Ρώσικη πλευρά θεωρούν ότι οι Εκδηλώσεις θα επανέλθουν στο προηγούμενο λαμπρό παρελθόν τους, οταν περάσουν οι τρέχουσες έκτακτες υγειονομικές συνθήκες.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button