Ανακοινώσεις

Ενεργοι Πολιτες – Τα προβλήματα της Ανατολικής Λημνου, στον Έπαρχο

Δελτίο Τύπου  

Στο πλαίσιο επαφών του Συλλόγου «Ενεργοί Πολίτες» με τις τοπικές αρχές και σε συνέχεια τη συνάντησης με το Δήμαρχο Λήμνου κ.Μαρινάκη την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα Παρασκευή, τα μέλη του Δ.Σ, Μαστρογιάννης Νίκος και Στενός Νίκος, επισκέφθηκαν τον Έπαρχο Λήμνου, κ.Βλάττα-Λαμπρινό Άγγελο. 

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, η οποία διεξήχθη σε φιλικό κλίμα, ο Έπαρχος Λήμνου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα της Ανατολικής Λήμνου ενώ του επιδόθηκε μια λίστα με προτάσεις του Συλλόγου για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής .

Ο Έπαρχος με τη σειρά του, δεσμεύτηκε ότι θα αξιολογήσει το πλαίσιο προτάσεων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και μέσα από κοινές πρωτοβουλίες με το Δήμο να ανοίξει ο δρόμος προς την υλοποίηση αυτών.

Ευχαριστούμε θερμά τον Έπαρχο Λήμνου και ευελπιστούμε η συνεργασία μας να αποβεί εποικοδομητική και αποτελεσματική για την περιοχή μας.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button