Απόψεις

Πως μεταφερονται στη Λημνο και μετα στο Νοσοκομειο, τα Εμβολια…

Ήταν,  για μας,   “απορίας άξιον” γιατι  ορίστηκε η Πυροσβεστική, ως εκείνος  ο φορέας,  που θα μεταφέρει από το Αεροδρόμιο της Λήμνου  στο Νοσοκομείο τα εμβόλια για τον κορονοϊο . Λογικά θα μπορούσε  να είναι το ΕΚΑΒ  ή  και η Αστυνομία.  Οι Υπηρεσίες αυτές μας φαίνονται πιο ¨κοντά¨σε μια τέτοια μεταφορά,  η οποία γίνεται 2,3 φορές  την  Εβδομάδα.

Όμως για τη Λήμνο και κάποια άλλα Νησιά ορίστηκε η Πυροσβεστική,  μας είπε  ο Διοικητής της Π. Υ. της Λήμνου, κ. Μπιμπούδης.

Τα Εμβόλια, τα οποία είναι  σε βαθιά Ψύξη, μεταφέρονται, οπως φθάνουν  στη Λήμνο σε ειδική συσκευασία, ταχύτατα στο Νοσοκομείο.  Αλλά πως μεταφέρονται,  με ποιανού ευθύνη,     αεροπορικώς στη Λήμνο, ήταν η άλλη απορία μας.

Και η απάντηση: Τα συνοδεύει,    κάθε φορά,  άτομο της Πυροσβεστικής,  στο ταξίδι Αθήνα – Λήμνος και τα παραδίδει ιδιοχείρως  για τη μεταφορά στο Νοσοκομείο…

Στη συσκευασία των Εμβολίων,  πρόσθεσε ο  Διοικητής της Πυροσβεστικής, υπάρχει ειδική συσκευή που καταγράφει τη Θερμοκρασία  σε όλη τη διαδικασία της μεταφοράς…

Κατόπιν αυτών, μόλις έρθει η σειρά μας,  θα κάνουμε το εμβόλιο χωρίς κανέναν ενδοιασμό,  αφού η Πυροσβεστική σβήνει και δεν ανάβει “φωτιές” !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button