Ανακοινώσεις

Σεισμοι και καταλισθησεις – Υπαρχει προβλημα . Η περιπτωση της

Πολύ καλή δουλειά αυτή που περιγράφεται στην ανακοίνωση της Αστυνομιας. Άργησαν λίγο, ίσως γιατι δεν ειναι στα αμεσα καθήκοντα της Αστυνομιας, παντως η αρχή εγινε.

Είναι φανερό οτι ο φόβος των σεισμών υπάρχει  ακομη στη Λέσβο και η πιθανότητα  Σεισμών σε όλη την   Ελλάδα θα ειναι για πάντα και παντού…  Επομένως γερές κατασκευές – αυτό στα καινούρια,  από το 1980, υπάρχει όμως σε διανοίξεις δρόμων το  πρόβλημα κατολισθήσεων υπαρχή .

Μυτιλήνη, 15 Ιανουαρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται ότι, με πρωτοβουλία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δυτικής Λέσβου και μετά από αιτήματα τοπικών κοινοτήτων περιοχών που επλήγησαν από το πρόσφατο σεισμικό φαινόμενο, χθες (14-01-2023) το πρωί, κλιμάκιο αστυνομικών διαφόρων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, με τη συνδρομή πτητικών μέσων, πραγματοποίησαν αυτοψία σε περιοχές του Δήμου Δυτικής Λέσβου (περιοχές Πέτρας, Μήθυμνας, Βαφειού, Άργεννου, Λεπέτυμνου, Συκαμινέας, Πελόπης, Στύψης και Νάπης), για τον προσδιορισμό σημείων στο οδικό δίκτυο, στα οποία υφίσταται κίνδυνος κατολισθήσεων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αυτοψίας προσδιορίστηκαν και επισημάνθηκαν  σημεία στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Μήθυμνας – Κλειούς, τα οποία αποτυπώνονται και σε σχετικό χάρτη, ως εξής:

 

– Στο 12ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Μήθυμνας –Κλειούς (ύψος εισόδου οικισμού Αργέννου)

– Στο 12ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Μήθυμνας –Κλειούς (ύψος εξόδου οικισμού Αργέννου)

– Στο 13ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Μήθυμνας –Κλειούς (στο ύψος του Ι. Ναού Ταξιάρχη – οικισμός Λεπέτυμνος)

 

– Στο 14ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Μήθυμνας –Κλειούς (εντός του οικισμού Συκαμινέας)

– Στο 18ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Μήθυμνας –Κλειούς (πλησίον εισόδου του οικισμού Κλειούς)

– Σημείο εντός του οικισμού Συκαμινέας.

 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου συνιστά στους οδηγούς και χρήστες του οδικού δικτύου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευση τους από τα προαναφερόμενα σημεία.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button