Ανακοινώσεις

Συλλήψεις για: 1. Κλοπή, 2. Δυνατή μουσική, 3. Κατασκήνωση

Συνελήφθη, χθες (17-05-2022) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, πρωινές ώρες χθες, ο δράστης μπήκε σε επιχείρηση στην παραπάνω περιοχή, παραβιάζοντας είσοδό της και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -60- ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

 

Συνελήφθη, σήμερα (18-05-2022) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση σχετική με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο ο συλληφθείς απασχολούταν ως προσωρινά υπεύθυνος, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό είχαν τεθεί σε λειτουργία μουσικά όργανα, χωρίς να τηρούνται προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος της ιδιοκτήτριας του καταστήματος.

Διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

 

Συνελήφθη, σήμερα (18-05-2022) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της παράνομης κατασκήνωσης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι, ο συλληφθείς είχε κατασκηνώσει παράνομα σε υπαίθριο χώρο στην παραπάνω περιοχή.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button