Λήμνος

Με τον ΗΦΑΙΣΤΟ, κόσμος παει και ερχεται στη Λημνο!

Με τον ΗΦΑΙΣΤΟ, κόσμος παει και ερχεται στη Λημνο!

Με το Μπάσκετ και τον ΗΦΑΙΣΤΟ, κόσμος παει και έρχεται στη Λήμνο!!!

Η φωτογραφία είναι μετά το αγώνα με τον Κολοσσό και εμφανίζονται οι 4 Κριτές (γραμματεία) οι οποίοι είναι οι άμεσοι  βοηθοί των  Διαιτητών,  καθώς καταγράφουν ολα τα συμβαντα και τις πολύτιμες λεπτομέρειας, για τη διεξαγωγή και   τα στατιστικά,  ενός αγώνα.

Μαζί τους  είναι και οι δυο Κριτές του Συνδέσμου Αττικής,  Τάσος Αναστασόπουλος, (δεύτερος απο αριστερά)  Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου και στο κέντρο η Πρόεδρος του Συνδεσμου Τάνια Μερίκα.  Βρέθηκαν στη Λήμνο,  για κάποιες μέρες,  για να διδάξουν σε μια Σχολή Κριτών,  την οποία παρακολούθησαν 8 άτιμα απο τη Λήμνο, 3 γυναίκες , 5 άνδρες, με στόχο να καταρτιστούν κατάλληλα και   να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν την ανάγκη του κάθε αγώνα, αφού χωρίς αυτούς αγώνας δεν  γίνεται.

 Η κ. Μερίκα,  σε ραδιοφωνική συνομιλία (ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ),  μας είπε ότι οι 3  από αυτούς δεν θα αργήσουν να καταλάβουν τις θέσεις των Κριτών στο Κλειστό Ν. Σαμαράς.

Τα έξοδα μετακίνησης  και διαμονής  των μελών του Συνδέσμου Κριτών Αττικής, για τη Σχολή Κριτών  που λειτούργησε στη Λήμνο,   επωμίστηκε  η Ομάδα του ΗΦΑΙΣΤΟΥ, καθώς,  από ό,τι φαίνεται,  για να βγάλουμε και ένα άλλο συμπέρασμα,   η Διοίκηση του  (οικογ. Μπούμπουρα) προτίθεται να πάει μακριά το μπάσκετ στη Λήμνο   και  δεν θέλει να πληρώνει κάθε φορά το πηγαινέλα και τη διαμονή εδώ  των Κριτών οι οποίοι θα έρχονται   για κάθε αγώνα.    

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button