ΕπιλεγμέναΛήμνος

Στέλιος Ρόκκος: Το πρώτο μήνυμα μετά την περιπέτεια της υγείας του

Απο το ΕΝΙΚΟΣ.GR

Στέλιος Ρόκκος: Το πρώτο μήνυμα μετά την περιπέτεια της υγείας του

04:16, Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Το πρώτο μήνυμα έστειλε στους θαυμαστές του ο δημοφιλής τραγουδιστής, Στέλιος Ρόκκος, καθώς έγινε γνωστό το πρόβλημα υγείας του, αφού εμφάνισε συμπτώματα εμφράγματος και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα με C-130 σε νοσοκομείο της Αθήνας από τη Λήμνο.

Ο Στέλιος Ρόκκος πήγε στο νοσοκομείο του νησιού νωρίς το πρωί του Σαββάτου (14.1.2023), με τον γιατρό να διαπιστώνει ότι παρουσιάζει συμπτώματα εμφράγματος. Αμέσως, ζήτησε την αεροδιακομιδή του με C-130 στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» για προληπτικούς λόγους και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Όπως είναι φυσικό, οι θαυμαστές του τραγουδιστή ανησύχησαν για την περιπέτεια της υγείας του και γι’ αυτό, ο συνεργάτης του, Κώστας Ζούμας, έκανε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Στέλιου Ρόκκου στο Facebook, αναφέροντας ότι είναι καλά και ότι είχε μια μικρή περιπέτεια.

«Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!», γράφει η λεζάντα της ανάρτησης στην επίσημη σελίδα του Στέλιου Ρόκκου.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button