Ανακοινώσεις

Λημνος – Συναυλία Αγάπης

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ- ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ  ΛΗΜΝΟΥ

Μύρινα, 10 Αυγούστου 2021

Συναυλία αγάπης στο Γυμνάσιο Μύρινας

Τις μέρες αυτές που η χώρα μας δοκιμάζεται από τα αποτελέσματα των φυσικών καταστροφών και της συνέχισης της υγειονομικής κρίσης, αντιλαμβανόμαστε όλοι πως η μόνη απάντηση που υπάρχει, διαχρονικά, για την ανακούφιση των πληττόμενων και ευπαθών ομάδων είναι η κοινωνική μέριμνα και η αλληλεγγύη.

Επειδή η φροντίδα για τους δικούς μας ανθρώπους της διπλανής πόρτας, τους ηλικιωμένους, τους οικονομικά ασθενέστερους, τους μοναχικούς, τους ασθενείς, παρ’ όλες τις τρέχουσες συγκυρίες δεν μπορεί να μένει πίσω, πράττοντας αυτό που εμείς εδώ ως Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ξέρουμε καλύτερα, σας προσκαλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ακόμα μία φορά, συμμετέχοντας στη συναυλία αγάπης που διοργανώνουμε τη Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 στο Γυμνάσιο της Μύρινας.

Στην εκδήλωση,  οι Λημνιοί καλλιτέχνες Πάνος Λαντούρης, Γιάννης Σιδηράς, Σταυρούλα Καμνή, Μάριος Μαυριανός, Μπάμπης Λαντούρης, Έλσα Παπαδοπούλου, Τέλης Κατής, Γιώργος Τραγαράς, Πάνος Μαυριανός, Θεόδωρος Μαύρος και Αλεξάνδρα Ζαφειροπούλου, με την ευγενική χορηγεία του Ιωάννη και της Ελένης Ψαρά, μας υπόσχονται μια όμορφη κι ευχάριστη βραδιά διασκέδασης και ελπίδας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου στηρίξτε παρακαλούμε τη συλλογή τροφίμων με βασικά είδη πρώτης ανάγκης μακράς διαρκείας για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων του νησιού μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Οργανισμού Εκπαίδευσης, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος      Δ. Αχιλαδέλλης                                                Ο Γραμματέας  Δ. Γιαννικιτζάκης

ΛΗΜΝΟΣ ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ: Η φωτογραφία ειναι  του 2018 , σε άλλη ανάλογη με τη σημερινή δραστηριότητα του Ερυθρού Σταυρού Λημνου

 

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button