UncategorizedΛήμνος

Λημνος: Μεγαλη η συμπαράσταση στον Γιατρό κ. Πέππα. Το “που” και το “ποτέ” μένει για κινητοποίηση που ετοιμάζεται

Η Παραίτηση Πέππα (Χειρουργός στο Νοσοκομείο μας)  παίρνει διαστάσεις, καθώς ο κόσμος θεωρεί ότι ο κ. Πέππας (φωτογραφία)   δεν υπέβαλε την παραίτηση του  για προσωπικούς  λόγους αλλά για συγκεκριμένες καταστάσεις, εντός  του Νοσοκομείου , που δεν τον αφήνουν  να επιτελέσει  απρόσκοπτα το έργου του, όπως αυτό προκύπτει και θα ήθελε ,  εκ της θέσεως του, στο  Νοσοκομείο  Λημνου.

Η αντίδραση των κατοίκων  της  Λήμνου είναι μεγάλη, οπως  φάνηκες  και απο τη σημερινή 16/11  σχετική εκπομπή στο ΡΑΔΙΟ Αλφα,  όπου,  επώνυμα,   βγήκαν “στον Αερα”  άτομα για να επαινέσουν   το χειρουργικό  έργο του  συγκεκριμένου  Γιατρού , περιγράφοντας προσωπικές περιπτώσεις που έσωσαν ζωές, όπως μας είπαν.

Ολα αυτα σε άλλο επίπεδο τείνουν να γίνουν μια μαζική συγκέντρωση  διαμαρτυρίας και συμπαράστασης,  η οποία  οργανώνεται από Ομάδα Πρωτοβουλίας και  σύντομα αναμένεται η ανακοίνωση : που και πότε !

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button