ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Είναι Είδηση: Συνεργασία Επαρχείου – Δήμου στις διαγραμμίσεις και αλλού !

Αν και η παρέμβαση του Επάρχου έχει έναν  προσωπικό χαρακτήρα αφού απευθύνεται  σε μένα, όμως είναι δημοσίου ενδιαφέροντος και την αναδημοσιεύω, παρακάτω.

Ο Έπαρχος, Βλάτας Λαμπρινός Άγγελος, αναφέρεται σε ένα  δημοσίευμα μας για τις διαβάσεις  μαθητών στα Σχολεία που ετοιμαστήκαν πολύ έγκαιρα,  15 και βαλε μέρες πριν την Έναρξη της Σχολικής Χρονιάς.

Χαιρετίσαμε με τον τρόπο μας αυτή την ετοιμότητα,  θεωρώντας ότι είναι έργο του Δήμου, που έχει και την ευθύνη αυτή… Όμως οι εργασίες έγιναν  από Συνεργείο του Επαρχείου με ένα πνεύμα συνεργασίας των δυο Φορέων και αυτό είναι “είδηση” γιατι δεν είναι,  ούτε ήταν, η συνεργασία αυτή  δεδομένη .

Η Φωτογραφία είναι  από άλλη διαγράμμιση στα φανάρια, πολύτιμη, και τόσο αναγκαία !

 

Η Διευκρίνηση του Επάρχου:  

 

Ηλία καλησπέρα τις διαβάσεις και τις διαγραμμίσεις εντός των οικισμών τις έφτιαξε το Επαρχείο σε μια προσπάθεια για συνεργασία με τον Δήμο, όπως και διάθεσή των εργατών του Επαρχείου στους Προέδρους Σαρδών, Δάφνης και Κοντοπουλίου, καθώς και ασφαλτοστρώσεις εντός οικισμών και δρόμων ευθύνης του Δήμου. Ελπίζω να έχει και το Επαρχείο ανάλογη βοήθεια ώστε ο ένας να καλύπτει τις αδυναμίες του άλλου.   Ο Έπαρχος

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button