Ανακοινώσεις

“Πάρκο των Χριστουγέννων” στον Άγιο Δημήτριο!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Η Χριστουγεννιάτικη μαγεία κάνει στάση στη Λήμνο και συγκεκριμένα στο «Πάρκο των Χριστουγέννων» στον Άγιο Δημήτριο!

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, από τις 18:00 το απόγευμα, μικροί και μεγάλοι, περνούν την πύλη του πάρκου και «μεταφέρονται» σε τοπίο ονειρικό,  οπού ο χρόνος σταματά και αυτό που επικρατεί, είναι τα λαμπιόνια, η χρυσόσκονη,  οι λιχουδιές, οι ανεβασμένοι χριστουγεννιάτικοι ρυθμοί, δρώμενα αλλά και ένα δέντρο ύψους 5 μέτρων που περιμένει να φωταγωγηθεί!

Τους μικρούς φίλους, θα τους περιμένουν δυο τεράστια φουσκωτά, για παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης! Ο Άγιος Βασίλης έχει προσκληθεί και θα είναι εκεί, στο ειδικά διαμορφωμένο σπιτάκι του, με τους  βοηθούς του να δίνουν «χείρα βοήθειας» στο εργαστήριο κατασκευών και ζωγραφικής προσώπου.

Όλα θα είναι άψογα…

Όλα;  Μπορεί και όχι. Τα σκανταλιάρικα καλικαντζαράκια έχουν μάθει γι’ αυτό που ετοιμάζεται και σκέφτονται να δράσουν! Το πώς, θα το μάθουμε όλοι μαζί το διήμερο 9 και 10 Δεκεμβρίου στις 18.00 το απόγευμα στο «Πάρκο των Χριστουγέννων» στον Άγιο Δημήτριο.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button