Ανακοινώσεις

Η μάχη της φωτογραφίας στην Εποχή της Εικόνας !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από την Κυριακή των εκλογών, ημέρα ορόσημο για το νησί μας, καθώς οφείλουμε όλοι να οδηγηθούμε στην κάλπη και να επιλέξουμε τους καταλληλότερους ανθρώπους για τον τόπο μας.

Ο συνδυασμός μας «Η ΛΗΜΝΟΣ ΜΑΣ», ολοκλήρωσε της επισκέψεις του σε όλα τα χωριά του τόπου μας, συναντήθηκε με τους κατοίκους αυτών και αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς τους. Με μεγάλη συμμετοχή υποψήφιων Δημοτικών και Κοινοτικών συμβούλων, αποδείχθηκε η ενότητα και η συνεργασία που πρόκειται να επιδείξει ο συνδυασμός μας την επόμενη ημέρα, όπως έχει αποδειχθεί εδώ και 9 χρόνια.

Στόχος μας η πρόοδος και η ευημερία του τόπου μας! Δύναμη μας όλοι εσείς που μας στηρίζετε, που μας υποδέχεσθε με θέρμη, με χαμόγελο  και με αισιοδοξία ότι η σκληρή δουλειά που επιτελείται θα είναι το κίνητρο μας για μία ακόμη δυνατή θητεία στην αυτοδιοίκηση!

Με πολλά χαμόγελα, ειλικρίνεια, υπευθυνότητα και σεβασμό σε κάθε συνδημότη μας, συνεχίζουμε να πορευόμαστε και να αγωνιζόμαστε για την ΛΗΜΝΟ ΜΑΣ. Ζητούμε την εμπιστοσύνη σας την προσεχή Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ώστε με προγραμματισμό και καθημερινή προσπάθεια να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στον τόπο μας, που τόσο αγαπάμε.

Σας θέλουμε δίπλα μας…σας θέλουμε όλους μαζί μας!!

Υπεύθυνα…Συνεχίζουμε, για την Λήμνο μας !!

 

LimnosNea.gr : Στην εποχη της Εικόνας λαβαμε το παραπάνω κείμενο και καμια 30ρια  φωτογραφιες  με κύριο χαρακτηριστικό τους τον πολύ κόσμο που  “πλαισιώνει” τον επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρη Μαρινάκη. Έτσι διαμορφώνεται αυτό που λέμε:  “παράσταση νίκης”

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button