Απόψεις

Ποιος ο ρόλος του Ξενοδοχείου Καραντίνας ; Υπάρχει στη Λημνο;

Ορίστηκε και στη Λήμνο Ξενοδοχείο Καραντίνας, κάτι που ήταν απαραίτητο γα την   πλήρη εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων στην τουριστική περίοδο που ξεκίνησε την  1η Ιουλίου

Υπήρχε μια δυσκολία εξεύρεσης  τέτοιου χώρου για καραντίνα.   Το μίσθωμα θεωρήθηκε μικρό και δεν υπήρχαν προσφορές . Βρέθηκε όμως  στο κέντρο της Μύρινας κοντά στο Γήπεδο και είναι  14 δωματίων.

Θα ήταν  υπερβολικό και ενοχλητικό να ψάχνουμε για όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες αυτής  της ενοικίασης. Πάντως χοντρικά μπορούμε να πούμε ότι   για κάθε δωμάτιο η ενοικίαση είναι  10 € καθημερινά  και όταν υπάρξει ανάγκη καραντίνας το ποσό θα γίνεται  30 €, για τις παραπάνω υπηρεσίες που πρέπει να παρέχονται από όταν ειναι κλειστώ.  Με άλλα λόγια  για τα 14 δωμάτια με 10 € τη μέρα θα είναι   4200 € το μήνα, χωρίς την περίπτωση κρούσματος  και ευχόμαστε να μη  συμβεί.

Το Ξενοδοχείο Καραντίνας είναι απαραίτητο  στην  περίπτωση που υπάρξει κρούσμα με ήπια συμπτώματα,  το οποίο διαπιστώνεται  στο ξενοδοχείο διαμονής. Τότε οδηγείται, με αυτοκίνητο του ΕΚΑΒ, στο Ξενοδοχείο Καραντίνας και αν υπάρχει ανάγκη, εκ τω συμπτωμάτων,  τότε οδηγείται στο Νοσοκομειο.

Η Φωτογραφία ειναι περσινή, αρχές Αυγούστου 19,  με το αδιαχώρητο στα Ρηχά Νερά. Φέτος ειναι αραιωμένα όλα και τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα !  .Η χρονιά ειναι λειψή γεμάτη φόβους…

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button