ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Το SUPER RUNNER στη Γραμμή του Λαυρίου. Πότε θα επανέλθει και ως πότε το ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ

Το SUPER RUNNER JET  θα καλύψει το κενό,  που άφησε του AKOYA ΜΠΛΟΥ,  με τη σοβαρή βλάβη του,  στην πιο βασική για τη Λήμνο  γραμμή του Λαυρίου .

Ένα πρώτο έκτακτο δρομολόγιο έκανε το CHAMPION JET 1,  με αναχώρηση από το Λαύριο στις 22:00 της Δευτέρας 12/7/21.

Το SUPER RUNNER θα συνεχίσει τα ταξίδια της Γραμμής απο Τέταρτη 14/7 εως και την Κυριακή 18/7 οπότε και  αναμένεται, έτσι  δείχνουν τα πράγματα,  να επανέλθει στη γραμμή επισκευασμένο το ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ,  απο τις 19/7, όπως εξ αρχής αναφέραμε με βάση τα τότε υπάρχοντα στοιχεία.

Βέβαια με τις επισκευές,  η μέρα ολοκλήρωσης τους,  ποτέ δεν είναι σίγουρη και ελπίζουμε να μην έχουμε κάποιο κενό δρομολογίων, τότε!

Μπορεί τα δρομολόγια της Γραμμής να καλύφθηκαν, και αυτό δεν είναι λίγο,  με άλλα πλοία της Εταιρείας όμως υπήρξε μεγάλη  ταλαιπωρία και  ανησυχία στους ταξιδιώτες αυτών των ημερών… κάποιοι  από τους οποίους ακομη ψάχνονται…

Όσο για το SUPER RUNNER που θα αναλάβει αυτές τις μέρες τη Γραμμή, είναι ένα πλοίο  συμβατικό, σε σχέση με το CHAMPION το οποίο είναι καταμαράν (με 3 καρίνες – κοντό  και φαρδύ 25 μ)

Το RUNNER έχει μήκος 100 μ. πλάτος 17 μ.  και βύθισμα 4,5 μ. περίπου, ηλικία 23 έτη . Η  ταχύτητα του είναι στα 26  μίλια την ώρα περίπου και η διάρκεια ταξιδιού από  Λαύριο για Λήμνο είναι 6,5 ώρες.

Μακάρι να μείνει στη Γραμμή του Λαυρίου αυτό   το μικρό μεν αλλά ταχύτατο πλοίο με μέγιστη ταχύτητα τα 32 μίλια, καθώς το  ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ  φαίνεται ότι δεν έχει κουράγια για περαιτέρω παραμονή στην Ακτοπλοΐα…

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button