ΑθλητικάΕπιλεγμένα

Τον έστειλε στο ΛΑΥΡΙΟ με το ΠΗΓΑΣΟΣ !

Μέσα στα τελευταία 39 δευτερόλεπτα, στα οποία  φαινόταν  απίθανο ότι μπορεί να ανατραπεί ένα σκορ με  10 πόντους  εις βάρος του ΗΦΑΙΣΤΟΥ ,  το σκορ έγινε, τελικό αποτέλεσμα,  67 -65 υπέρ του ΗΦΑΙΣΤΟΥ !

Είναι μια σπάνια περίπτωση αυτή η ανατροπή που όταν συμβεί γράφεται στην Ιστορία των Απρόοπτων του Μπάσκετ.   Και την  έγραψε ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ !

Στη φωτογραφία, την  όχι και τόσο καθαρή αλλά ποιος νοιάζεται για αυτό η μπάλα έχει φύγει από το αριστερό, μαγικό, χέρι του Πελεκάνου και είναι  στο αέρα για να καταλήξει σε τρίποντο καλάθι, δέκατα του δευτερόλεπτου πριν τερματίσει  ο χρόνος.

Η ανάλυση της φάσης έχει  πολλές εκδοχές με πιο πιθανή,   για μένα,  ότι ο κόουτς Μανωλόπουλος και ενώ του  έφτανε και το δίποντο για τη νίκη,  κινήθηκε σε δυο περιπτώσεις, σε ένα λει απ για δίποντο από τον Σμιθ και στο Τρίποντο από τη γωνία με τον Πελεκάνο. Πιθανόν την εκδοχή του  δίποντου θεώρησαν ως μοναδική πιθανότητα από το Λαύριο και άφησαν  ανενόχλητο το Πελεκάνο ο οποίος,  απο τη γωνία  το εχει το τρίποντο. Άλλωστε σε αυτόν τον αγώνα ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ έβαζε πιο εύκολα τα  τρίποντα από τα δίποντα… ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ !!!

 

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button