ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Καθημερινές εμφανίσεις στη ΤιΒι. Ο,τι είπε βγαίνει, αν έρθει και στη Λημνο!

Εξακολουθεί να είναι, όπως από τη αρχή της εμφάνισης του Κορονοϊού, ένα από τα πιο συχνά εμφανιζόμενα πρόσωπα στα κανάλια η Λημνιά, Ματίνα Παγώνη.  

Δεν είναι  μόνο η αδιάλειπτη  παρουσία της στις εκπομπές του Αυτιά στον ΣΚΑΙ κάθε Σάββατο  και  Κυριακή όλο το προηγούμενο διάστημα.

Είναι  σε όλα τα κανάλια συνεχώς και μέχρι σήμερα.  Ο Τσιόδρας   κάποια στιγμή εξαφανίστηκε η κ. Παγώνη πότε!

Το βασικό, που την έκανε τηλεπερσόνα   είναι  ότι ως  Νοσοκομειακή Γιατρός , είναι εκλεγμένη εκπρόσωπος  των συναδέλφων της,  Αθηνών και Πειραιά.  Με αυτή της την ιδιότητα όχι μονο  στην εποχή του Κορονοϊού αλλά από παλιά είχε κατά διαστήματα εμφανίσεις στα κανάλια επι ιατρικών και συνδικαλιστικών  θεμάτων.

Τώρα όμως, εδώ και 4 μήνες,  η παρουσία της στις Οθόνες της Τι βι είναι καθημερινή.  Δεν θα είμαι πολύ μακριά από την πραγματικότητα αν πω ότι οι εμφανίσεις της  αυτές πλησιάσουν τις 100 !

Αυτό δεν είναι τυχαίο και οφείλεται στις καθαρές  επιστημονικές της απόψεις και όχι σε τρέχουσες επαναλαμβανόμενες ατάκες.

Μας δόθηκε η ευκαιρία ως ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ να συνομιλήσουμε τηλεφωνικά για την πανδημία και από τον Απρίλιο, θυμάμαι, να αναφέρεται στη  συνέχεια  που θα έχει η πανδημία και μες το Καλοκαίρι ενώ  για   το εμβόλιο έλεγε ότι θα είναι  υπόθεση της επόμενης χρονιάς ,  του 2021,   και όχι του ερχόμενου φθινοπώρου, όπως ήταν  το αναμενόμενο από τους περισσότερους.

Εκείνο που μένει να κάνει ακομη,  η κ. Παγώνη,  για να δικαιωθεί σε όλα  είναι να έρθει να κάνει  διακοπές στη Λήμνο, όπως με κάθετο τρόπο δήλωσε σε μια από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Την περιμένουμε  να τα πούμε απο κοντά, εξ αποστάσεως .

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button