Λήμνος

Με την Ανακοινωση της Υποψ. Δημάρχου και 8 Συμβούλων, ξεκινά ο Συνδυασμος ΣΥΜ.Π.ΑΝ

Με την Ανακοινωση της  Υποψ. Δημάρχου και 8 Συμβούλων,  ξεκινά ο Συνδυασμος ΣΥΜ.Π.ΑΝ

 

Απο τη ΣΥΜμαχία  Παλλημνιακης ΑΝαπτυξης (ΣΥΜ.ΠΑΝ.) είχαμε το παρακάτω Δελτιο Τυπου που σύντομα και περιεκτικά μας ενημερωνει  για τη Γενικη Συνελευση και την εκλογή της Υποψήφιας Δήμαρχου (Χαριτινη Φωτοπουλου, διευθύντρια  του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου)   και υποψήφιων Δημοτικών Σύμβουλων.

Είναι οι πρωτοι Υποψήφιοι Δημοτικοι Συμβουλοι  που ανακοινώνονται επίσημος.  Οι άλλοι Υποψήφιοι Δήμαρχοι απέφυγαν επιμελώς, οταν ρωτηθηκαν σε συντείνεις τύπου, να κάνουν λόγο για τέτοιες  υποψηφιότητες, φοβούμενοι,  προφανώς, τα  ανοιχτα χαρτια και  αποτρεπτικές παρεμβάσεις τρίτων…, γιατι συμβαίνουν και αυτά…   Η. Κότσαλης

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε μία κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση της Λήμνου την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στην Ατσική με πρωτοβουλία της Κίνησης Πολιτών «Συμμαχία Παλλημνιακής Ανάπτυξης».

Σε κλίμα ενθουσιασμού οι πολίτες συμμετείχαν στον ανοιχτό διάλογο κατά τον οποίο ανταλλάχθηκαν απόψεις, σκέψεις και δημιουργήθηκαν γόνιμοι προβληματισμοί για το αύριο της Λήμνου.

Η Χαριτίνη Φωτοπούλου επιλέχθηκε ως η καταλληλότερη για τη θέση της επικεφαλής του Συνδυασμού που θα διεκδικήσει τη Νέα Δημοτική Αρχή. Όπως η ίδια είπε «Σήμερα κατακτήσαμε μια καθαρή αφετηρία…Καλούμε τους πάντες αγρότες, κτηνοτρόφους, ψαράδες, επαγγελματίες, ιδιωτικούς και δημοσίους υπαλλήλους, ντόπιους επιστήμονες, εντός και εκτός Λήμνου, να πλαισιώσουν το έργο μας. Την αξία του ανθρώπου δεν τη μετράμε με τα πτυχία αλλά με την ψυχή που δίνει στον κοινό σκοπό….

Με όραμα και μελέτες, με συσκέψεις και συζητήσεις, με κινητοποίηση όλου του κόσμου -όπου και όποτε χρειάζεται- θα φτιάξουμε το διεκδικητικό μας πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα δράσης για την Ανάπτυξη και την Πρόοδο του Νησιού».

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης εκλέχθηκαν οι πρώτοι επτά υποψήφιοι σύμβουλοι οι οποίοι είναι: Παναγιώτης Σφυρής, Θεοδοσία Καλημανά, Βλάσης Χατζηχαραλάμπους, Ευθύμιος Παλάντζας, Ευφροσύνη Δομανόγλου, Ιωάννης Κωστομοίρης και Άννα Τοσούνογλου.

Η Υποψήφια Δήμαρχος Χαριτίνη Φωτοπούλου, κλείνοντας τη Γενική Συνέλευση, ζήτησε την συμμετοχή των πολιτών για τη συμπλήρωση και ολοκλήρωση των Θεματικών Ομάδων και ανακοίνωσε ότι σε ένα μήνα θα συμπληρωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων σε νέα Γενική Συνέλευση.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button