ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Ενα βιβλίο πρωτοποριακό στη δομή του για το Φυτικό Πλούτο της Λημνου !

Το βιβλίο για τον Φυτικό Πλούτο της Λήμνου είχε την παρουσίαση που του άξιζε.  Με την Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου  Πορτιανού  γεμάτη,   με την παρουσία του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Κ. Μουτζούρη  και του Δημάρχου Λήμνου  Δ. Μαρινάκη με πολλά άτομα στο ακροατήριο με σπουδαία κοινωνική και επιστημονική δράση.

Ιδιαίτερη και συμβολική ήταν παρουσία απο  άτομα γνωστά για την πρωτοπορία τους  και την αφοσίωση τους στις καλλιέργειες της Λήμνου.  Με τον γνωστό αρχαιολόγο Χρ. Μπουλωτη,  ο οποίος κλήθηκε να πει δυο λόγια και ανέφερε τον τρόπο που κινείται η σύγχρονη αρχαιολογία,  η οποία σήμερα ερευνά και  τα φυτικά και διατροφικά   στοιχεία   των προϊστορικών χρόνων  και υπάρχουν  τέτοια ευρήματα   από τις ανασκαφές στο Κουκονήσι και στην Πολιόχνη .

Οι Ομιλητές για το Βιβλίο ήταν γλαφυροί και περιεκτικοί. Αλλά και όσοι άλλοι αναφέρθηκαν στο Βιβλίο ακομη,  όπως είπαν, μετά από  ένα  πρώτο  ξεφύλλισμα,   αντιλήφτηκαν ότι είχαν στα χέρια τους  ένα βιβλίο,  που όπως είπε  ο κ.  Βλάχος,   κεντρικός ομιλητής,  είναι γραμμένο με σύγχρονες  αντιλήψεις, με  πρωτοποριακή μεθοδολογία  και  είναι ένα δείγμα γραφής  παγκοσμίου επιπέδου!

Στην Φωτογραφία με το Περιφερειάρχη και το Δήμαρχο σε πρώτο πλάνο  αλλα και όλη την αιθουσα γεμάτη απο άτομα που ήξεραν γιατι πήγαν στην βιβλιοπαρουσίαση  αυτή.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button