Αθλητικά

Πρωταθλητής ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ και άξιος νταμπλούχος. Ξανά μαζί με ΑΘΛΗΤΙΚΗ εκπομπή!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ (ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ…. ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ  ΤΟ ΒΛΑΣΗ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΛΛΕΙΠΕ… ΕΓΩ,  ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ), ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΙΑ  ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ,  ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΛΠ.

Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΕΧΕΙ ΒΑΘΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ !

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ:   Μετά και την επίσημη λήξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων από την ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ , λόγω της υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί, η αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή Στη σέντρα-Αθλητική εκπομπή ολοκληρώνει το έργο της για τη φετινή αγωνιστική σεζόν.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που μας κρατήσατε συντροφιά στη μεγαλύτερη ραδιοφωνική αθλητική παρέα στη Λήμνο και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά με αναβαθμισμένο περιεχόμενο αλλά και πολλές εκπλήξεις.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Hlias Kotsalis που μας παραχώρησε ραδιοφωνικό βήμα λόγου και διαλόγου αλλά και για την έμπρακτη στήριξη ειδικότερα σε ένα τομέα όπως αθλητισμός ο οποίος εμπλέκει εκατοντάδες συμπολιτών μας.
Σεβόμενοι πάντα τη δημοσιογραφική δεοντολογία πιστεύω να ανταποκριθηκαμε επαρκώς στις υψηλές απαιτήσεις του κοινού παρά τα επιμέρους λάθη και αστοχίες.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα το Γιώργο Καραγιάννη αλλά και τον Κυριάκο Μελλιδη για την εξαιρετική συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα.
Ραντεβού ξανά το Σεπτέμβρη ενώ θα συνεχίσετε να ενημερώνετε από τη σελίδα LimnosXpress για όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ:

Παλαιολόγος Τριανταφύλλου ( Ο Πρόεδρος του Διαγόρα)  Ευχαριστουμε βλαση και μακαρι να πανε ολα καλα το σεπτεβρη παλι να (τσακωνωμαστε) …ετσι και αλλιως αυτη ειναι και η ομορφια του ποδοσφαιρου …..καλο καλοκαιρι σε σενα και σε ολο το κοσμο και καλη ανταμωση στα γηπεδα!!!!

 

Κατακουζηνός Παναγιώτης:  Βλάση ευχαριστούμε για τις υπέροχες βραδιές που μας χάρισες σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος!!! Ήταν μια πολύ πετυχημένη εκπομπή και νομίζω ότι άρεσε σε όλο τον ποδοσφαιρόφιλο κοινό του νησιού μας. Να είσαι γερός και από Σεπτέμβρη να επιστρέψεις πιο ανανεωμένος για τη νέα σεζόν!!!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button