Ανακοινώσεις

Για ανάδειξη της Λήμνου ως γαστρονομικού προορισμού

Μύρινα, 29 Μαρτίου  2024

Δελτίο Τύπου

Η Δήμαρχος Λήμνου κ. Ελεονώρα Γεώργα είχε χθες, Πέμπτη 28 Μαρτίου, συνάντηση στο Δημαρχείο με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Γαστρονομίας & Οίνου Λήμνου «Lemnos Philema» κ. Άνθεια Κώτση, κ. Ρένα Λασκαρίδου, κ. Μαρία Καλλιγέρη και κ. Νίκο Σταματέρη, παρουσία και των Αντιδημάρχων κ. Ιωάννας Διαματάρη και κ. Ιουλίας Λυγδά.

Κατά τη συνάντηση η Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι ενημερώθηκαν για τον σχεδιασμό και τις δραστηριότητες του Lemnos Philema για την προσεχή περίοδο, μεταξύ των οποίων η διοργάνωση του καθιερωμένου, πλέον, ομώνυμου ετήσιου φεστιβάλ Γαστρονομίας, καθώς και άλλες δράσεις, αλλά και ιδέες και προτάσεις συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Lemnos Philema.

Η Δήμαρχος εξέφρασε το ενδιαφέρον εκ μέρους του Δήμου να σταθεί δίπλα στους διοργανωτές και στις προσπάθειές τους για ανάδειξη της Λήμνου ως γαστρονομικού προορισμού, αναγνωρίζοντας το μέχρι σήμερα έργο τους, αλλά και τις προοπτικές που διανοίγονται για το νησί μέσα από τέτοιου τύπου δραστηριότητες.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button