Επίκαιρα

Μια ακομη νεκρή γάτα. Ο Δήμος Λημνου το ψάχνει για την επιβολή κυρώσεων…

Μύρινα, 26 Μαΐου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ

Με αφορμή νέα περιστατικά θανάτωσης ζώων συντροφιάς (γατών) καθώς και μιας πάπιας στον Ρωμέικο Γιαλό, η οποία προσέλκυε την αγάπη και το ενδιαφέρον τόσο της τοπικής κοινωνίας όσο και των επισκεπτών του νησιού μας, ο Δήμος Λήμνου καταδικάζει τις αποτροπιαστικές αυτές ενέργειες και καλεί όσους δημότες γνωρίζουν στοιχεία για τον υπαίτιο ή τους υπαίτιους, να το καταγγείλουν στις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να ακολουθηθεί η εκ του νόμου προβλεπόμενη διαδικασία για την επιβολή κυρώσεων.

Ο Δήμος Λήμνου, με δικές του ενέργειες και με την πολύτιμη και καθοριστικής σημασίας βοήθεια των εθελοντών των φιλοζωικών σωματείων, καταβάλλει προσπάθειες, ώστε το νησί μας να αποτελεί έναν τόπο όπου άνθρωποι και ζώα συμβιώνουν αρμονικά. Τέτοιες απάνθρωπες πράξεις στιγματίζουν τον τόπο μας και διαμορφώνουν αρνητική εικόνα, που αδικεί κατάφωρα όσες προσπάθειες γίνονται για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ζώων.

 

Σημ. LimnosNea.gr   Το τελευταίο περιστατικό,  που προκάλεσε την παραπάνω αυστηρή ανακοίνωση του Δήμου φαίνεται στη φωτογραφία, όπου μια ακόμη μια νεκρή γάτα  βρέθηκε στην διπλανή μικρή Πλατεία της Πλατείας  ΚΤΕΛ.  

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button