ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Θεσ/νικη, Λημνος, Μυτιληνη απο 19/7. Δείτε τιμές και ώρες ταξιδιού

Όπως δήλωσε μιλώντας στο TyposThes ο κ. Βασίλης Αδάμης από την SEAJETS, η σύνδεση της Θεσσαλονίκης με Λήμνο και Μυτιλήνη για την καλοκαιρινή περίοδο θα αρχίσει στις 19 Ιουλίου και θα συνεχιστεί ως την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, μία φορά την εβδομάδα, με ταχύπλοο σκάφος. Ειδικότερα στην γραμμή θα δρομολογηθεί το πλοίο champion Jet 1, το οποίο εκτελεί και τη γραμμή των Σποράδων. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη. Ειδικότερα θα ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη στις 7 το πρωί και η επιστροφή από Μυτιλήνη θα είναι στις 14.30 και θα φθάνει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 9.30 το βράδυ περίπου. Δηλαδή η διαδρομή Θεσσαλονίκη-Λήμνος θα είναι διάρκειας 4 ωρών περίπου και ακόμη 2.45 λεπτά από τη Λήμνο μέχρι τη Μυτιλήνη. Το Champion Jet είναι το πρώτο ταχύπλοο που δρομολογείται στην γραμμή Θεσσαλονίκη – Λήμνος – Μυτιλήνη μετά από πολλά χρόνια που το δρομολόγιο εκτελούσε συμβατικό πλοίο.

Σημειώνεται ότι οι τιμές για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λήμνος ξεκινούν από 44.80 ευρώ (economy), ανεβαίνουν σε 62.70 ευρώ (comfort) και φτάνουν έως και τα 89.70 ευρώ (platinum), ενώ τα βρέφη ταξιδεύουν δωρεάν. Αντίστοιχα για τη Λέσβο οι τιμές των εισιτηρίων 69,70 ευρώ (economy), 87,70 ευρώ (comfort), 115,70 ευρώ (platinum).

Αν κάποιος επιλέξει να ταξιδέψει με αυτοκίνητο κανονικού μεγέθους (κάτω από 4,5 μέτρα) τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση 71 ευρώ.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο άνοιξε σήμερα για κρατήσεις και ακόμα δεν υπάρχει εικόνα ως προς τις πληρότητες.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button