ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Ο Ηφαιστος του μπάσκετ “δοκιμάζεται” στη Θήβα με ισχυρούς Αντιπάλους .

Η εφηβική Ομαδα Μπάσκετ  της Λήμνου,  ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ συμμετέχει  ως Πρωταθλήτρια του Νομού μας Λέσβου- Λήμνου στο Τουρνουά που γίνεται στη Θήβα με Πρωταθλήτριες Ομάδες άλλων Νόμων.

Είναι μια τρομερή εμπειρία να αντιμετωπίσεις  Ομάδες όπως της Λάρισας, της Θήβας και της Κέρκυρας. Οι  αντίπαλοι αυτοί του Ήφαιστου  προέρχονται από  μεγάλες πληθυσμιακά περιοχές που έχουν  την ευχέρεια  της Επιλογής από μεγάλο αριθμό νέων, οι οποίοι ασχολούνται με το Άθλημα.

Στη Θήβα όπου βρίσκεται από τις 14/4 η Ομάδα της Λήμνου ακολουθείται  από 70 υποστηρικτές,  κυρίως Γονείς και φίλους  των παιδιών που αποτελούν τον  Ήφαιστο

Στο Πρώτο Αγώνα χθες Παρασκευή 15/4 η  Ομάδα μας  αντιμετώπισε  την ισχυρότατη Λάρισα η οποία  την  τρέχουσα περίοδο έδωσε 60 Αγώνες!

Δεν χρειάζονται πολλά,  το σκορ δίνει την πραγματικότητα. Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ έχασε με σκορ 40- 82. μη μπορώντας να αντεπεξέλθει στη πίεση που άσκησε  στην  μπάλα ο αντίπαλος.

Σήμερα το απόγευμα αντιμετωπίζει την “οικοδέσποινα” Θήβα  και αύριο Κυριακή στις 12 το μεσημέρι θα παίξει με την  Κέρκυρα. Τον  αυριανό Αγώνα  θα τον  έχουμε  “απο κοντά” με συχνή επικοινωνία με τον  Γήπεδο

Στη Φωτογραφία ολη η ηγεσία του νέου ΗΦΑΙΣΤΟΥ,   που σε ελάχιστο χρόνο έκανε την Ομαδα Πρωταθλήτρια του Νομού με αποτέλεσμα να συμμετέχει, στη Θήβα σε ενα τουρνουά  που εντάσσεται στο  Πρωτάθλημα Ελλάδος !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button