ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Ποιος ειπε ότι η Λημνος δεν έχει Γιατρούς ; Για δείτε τις Φωτογραφίες από την Κοπή της Πίτας του Ι.Σ.Λ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Μύρινα, 16/02/2023

ΘΕΜΑ: Κοπή πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 12/02/2023, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου.
Η εκδήλωση – συνεστίαση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο “Grand Patelli” με μεγάλη συμμετοχή του ιατρικού κόσμου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Έπαρχος Λήμνου κ.Βλάττας-Λαμπρινός, ο Δήμαρχος Λήμνου κ.Μαρινάκης, ο Διοικητής 88 ΣΔΙ Ταξίαρχος κ.Τακόπουλος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λήμνου κ.Καντάρας και ο επίτιμος πρόεδρος του ΙΣΛ κ.Σκαμάγκης.
Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης κ.Κύριλλος Αλεξανδρόπουλος, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.Ιεροθέου, μεταφέροντας τις ευχές του για υγεία, ευημερία και δημιουργική πορεία στο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου και σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η Πρόεδρος του Ι.Σ.Λήμνου, Παιδίατρος κ.Φαρμάκη, αφού έκοψε την πίτα, έκανε αναφορά στην πανδημία, την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση και τις ασφυκτικές συνθήκες που δημιούργησε τα προηγούμενα χρόνια. Τόνισε πως ήρθε η στιγμή, τρία χρόνια μετά, να κόψουν ξανά την πίτα όλοι μαζί, να ανταλλάξουν απόψεις και ευχές και να διασκεδάσουν, σε ένα φιλόξενο και ευχάριστο νέο περιβάλλον.

Παρουσίασε όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ., ευχήθηκε να έχουν μια γόνιμη και παραγωγική θητεία  και, σε κλίμα ενότητας και συνεργασίας, να αγωνίζονται για τον ιατρικό κόσμο, τους ασθενείς και τη δημόσια υγεία.
Στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου ευχήθηκε υγεία και τα καλύτερα για το νέο έτος και ζήτησε με τη συμμετοχή τους να  ενδυναμώνουν τις προσπάθειες του Δ.Σ. για επιστημονικές και κοινωνικές  δράσεις.

Τ

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Παθολόγος Στρατιωτικός Ιατρός, κ.Χαραλαμπίδης Κωνσταντίνος, ο οποίος κέρδισε το φλουρί.
Ακολούθησαν δείπνο, μουσική και χορός που δημιούργησαν εορταστική ατμόσφαιρα σε μία εκδήλωση που μόνο θετική ενέργεια και όμορφες στιγμές χάρισε σε όλους!

   Η Πρόεδρος                   Η Αντιπρόεδρος                      Ο Γραμματέας

Ελένη Φαρμάκη               Αγγελική Βουτσά                 Ιωάννης Ανδρεάδης

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button