Λήμνος

Συμβαινουν στο Κοντοπούλι !!!

Συμβαινουν στο Κοντοπούλι !!!

Ανακοίνωση

Η ενορία Αγίου Δημητρίου Κοντοπουλίου ανακοινώνει πως για δεύτερη συνεχή χρονιά λειτουργεί κοινωνικό φροντιστήριο στο Κοντοπούλι για όλους τους μαθητές του λυκείου (γενικού και επαγγελματικού) με μαθήματα όλων των ομάδων προσανατολισμού για τους τελειόφοιτους.

Η πειραματική χρονιά που πέρασε έφερε καρπούς και επιτυχίες στους μαθητές με την είσοδό τους σε πανεπιστημιακές σχολές της αρεσκείας τους. Έτσι και για δεύτερη χρόνια το « Ίδρυμα Μπούμπουρα» και ιδιαιτέρως ο ίδιος ο πρόεδρος του ιδρύματος κύριος Παντελής Μπούμπουρας ενισχύει υλικά και ηθικά την προσπάθεια της ενορίας προς καταρτισμό και ενίσχυση των μαθητών κυρίως της Ανατολικής Λήμνου μέσα από τα προσφερόμενα μαθήματα του φροντιστηρίου.

Η ενορία Αγίου Δημητρίου Κοντοπουλίου καθώς και οι γονείς των μαθητών εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς το Ίδρυμα Παντελή Μπούμπουρα γνωρίζοντας πως ο πρόεδρος του θα βρίσκεται αρωγός και θα στηρίζει την προσπάθεια τόσο των παιδιών όσο και των γονέων τους.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button