Λήμνος

Με 6.000 τεστ ο Δήμος θωρακίζει τη Λήμνο, με απούσα την Κυβέρνηση…

2850 rapid test αγοράστηκαν με rapid διαδικασία και έφτασαν στη Λήμνο άμεσα   ώστε να ξεκινήσει η εκστρατεία ελέγχου  του Πληθυσμού  της Λήμνου.

Αναμένεται και άλλη αγορά ώστε μαζί με κάποιες δωρεές ιδιωτών,   που φαίνετε να είναι στα “προσεχώς” ,  να φτάσουμε, είπε ο Δήμαρχος στη ραδιοφωνικ του  παρουσία στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,   σε έναν αριθμό  της τάξης των  6.000 !

Έτσι υπολογίζεται ότι σε σύντομο χρόνο, 15 μέρες ανέφερε ο κ. Μαρινάκης,   να έχει προχωρήσει σημαντικά η προληπτική, αλλά τόσο σημαντική,  διαδικασία.

Πάντως από τη στιγμή που το κάθε  RAPID TEST  έχει ένα  κόστος 7,5 € είναι απορίας άξιον γιατί η Κυβέρνηση δεν χρησιμοποίησε τα τόσο φθηνα τεστ  με μαζικό τρόπο ώστε να εμποδιστεί  η  διάδοση του Κορονοϊού,  που η διασπορά του  γιγαντώθηκε και έφερε τα πράγματα σε οριακά σημεία, με ανθρώπινες απώλειες…

Επίσης αφού τα τεστ δίνουν τοσο άμεσο,  της μισής ώρας,  αποτέλεσμα γιατι  δεν έχουν  χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο όλων των αφίξεων επιβατών στο Λιμάνι και στο Αεροδρόμιο Λήμνου;

Η φωτογραφία ειναι από τα τεστ την Κυριακη στην Αγιά Σοφία !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button