ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Έχασε τη ζωή του “κολυμπώντας” στα Ρηχά Νερά. Οι καιρικές συνθήκες και το “μεγαλο” κύμα.

Διορθωμένο ( 22.00 – 26/7) Η διόρθωση ειναι ως προς της εθνικότητα το εκλιπόντος που  στην  πρωτη (απογευματινή)  ανάρτηση αναφέραμε  οτι ειναι “μάλλον αλλοδαπός” , ενώ ειναι Έλληνας)   Είναι περίεργο πως έχασε τη ζωή του ενώ “κολυμπούσε”  Άνδρας  ηλικίας 59 ,   στα  Ρηχά Νερά ενώ οι καιρικές συνθήκες ηταν εξαιρετικές με ήρεμη θάλασσα και με ρηχά νερά   σε όλη την παραλία.

Ηταν 11 το πρωί – 26/7 –  όταν ανασύρθηκε απο τη Θάλασσα.

Σύμφωνα με όσα μας είπε   άτομο που  ήταν παρόν στο περιστατικό,  έβγαζε νερό απ το στόμα,  κάτι που παραπέμπει  σε πνιγμό αλλά ίσως και σε ανακοπή. Η αιτία του θανάτου είναι έργο του Ιατροδικαστή  και καθώς στη Λήμνο δεν υπάρχει τέτοια ιατρική ειδικότητα αναμένεται απο τη Μυτιλήνη.

Εκείνο που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον είναι ότι την ώρα του περιστατικού βγήκαν Κύματα, ενώ ήταν μπουνάτσα,   τα οποία θεωρείται ότι προκλήθηκαν απο διερχόμενο  ταχύπλοο επιβατηγό  πλοίο.

Τα κύματα, που δεν ηταν τεράστια, αλλα  αυτά που είναι “βουβα” είναι πιθανόν  να αιφνιδίασαν τον άτυχο κολυμβητή,  και να  πήρε νερό απο το στόμα και έχασε την δυνατότητα  της αναπνοής.

Να πούμε επισης ότι η παραλία  των Ρηχων Νερων δεν διαθετει Ναυαγοσώστη,  ενώ  ειναι υποχρεωτικό να έχει λόγω  μεγέθους και αριθμού κολυμβητών .

Τα προηγούμενα χρόνια  υπήρχε Ναυαγοσώστης αλλά φέτος δεν βρεθηκε παρά τις επανειλημμένες  ανακοινωσεις από το Δήμο .

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button