ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Λημνος Κορονοϊός : Δήμαρχος προς Ν. Χαρδαλιά: Πάρτε μέτρα έλεγχου, Ανεξέλεγκτες οι αφίξεις.

Μύρινα,18 Μαρτίου 2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Λήμνου κύριος Δημήτρης Μαρινάκης απέστειλε σήμερα, Πέμπτη 9 Απριλίου, επιστολή προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά, ζητώντας διαρκείς αυστηρούς ελέγχους των μετακινήσεων προς τα νησιά, τόσο κατά τις αναχωρήσεις όσο και κατά τις αφίξεις σε αεροδρόμια και λιμάνια, με αφορμή περίπτωση επαγγελματία, ο οποίος αφίχθη την Τετάρτη 8 Απριλίου και αναχώρησε από το νησί την ίδια ημέρα, αφού ήρθε σε επαφή με άλλους επαγγελματίες της Λήμνου.
Ο Δήμαρχος εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του, καθώς μέχρι πρότινος συνεχίστηκαν τέτοιου τύπου μετακινήσεις από τόπο σε τόπο και ζητά από τον Υφυπουργό να διασφαλιστεί ότι δεν μετακινούνται άτομα προς τα νησιά χωρίς να συντρέχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι.
«Πέρα από τα έκτακτα μέτρα που ελήφθησαν για την περίοδο του Πάσχα, παρακαλώ πολύ να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα προστασίας των νησιωτών από πιθανή μετάδοση του κορωνοϊού και να περιοριστούν οι μετακινήσεις στο ελάχιστο δυνατό», καταλήγει ο Δήμαρχος στην επιστολή του.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button