ΑπόψειςΕπιλεγμένα

“Άλμα επι κοντώ” επιχειρεί ο Δημ. Μαρινάκης στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές!

Όλο και περισσότερο γίνεται “ορατό” ότι οι επερχόμενες, το φθινόπωρο, Δημοτικές Εκλογές θα γίνουν χωρίς την Υποψηφιότητα  του επί δυο 4ετιες Δημάρχου,  Δημήτρη Μαρινάκη.

Ο Δήμαρχος Λήμνου θα παραμείνει  στις  ” Αυτοδιοικητικές  Εκλογές” όπως το δήλωσε πριν 3 εβδομάδες στην Εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ :   “Ο Δεύτερος Καφές του Σαββάτου”,   στον Κώστα Σκούρα και στον Αργύρη Τραμοντάνη.  Ήταν,  και είναι,  η μοναδική δημόσια δήλωση του για τις  προθέσεις του στις επόμενες Εκλογές.

Τη  Δήλωση του  αυτή την ερμηνεύσαμε τότε και μετέπειτα ως πρόθεση  του για μετάβαση στο Επαρχείο Λήμνου. Όμως σύμφωνα με τελευταίες έγκυρες πληροφορίες μας ο κ. Μαρινακης θα επιχείρηση  “άλμα επι κοντώ” αφού  στις  επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στην  Περιφέρεια   Βορείου Αιγαίου!

Βέβαια,   μέχρι την  επίσημη δημόσια δήλωση της υποψηφιότητας  τα πάντα  θα είναι ρευστά.

Τι  σημαίνει αυτό για τις Δημοτικές μας Εκλογές  θα υπάρξουν πολλές ερμηνείες  τις όποιες θα επιχειρήσουμε και εμείς στην ώρα τους.  Η αποχώρηση πάντως  του Σημερινού Δημάρχου  από αυτό  το Δημοτικό   χώρο  που για πολλά χρόνια ειναι παρών  δεν  θα αφήσει κάποιο  κενό αφού  από ο,τι γνωρίζουμε αναζητείται  Υποψήφιος Δήμαρχος για να συνεχίσει…

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button