Ανακοινώσεις

Ένα ντοκιμαντέρ για τη Λημνο στην εκπομπή “τα Νησιά της καρδιάς μας”

Ανάρτηση:  Δημήτρης Πλάντζος (φωτογραφία, Λημνιακής Καταγωγής),   Καθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας στο Καποδιστριακό  Πανεπιστήμιο Αθηνών

Για τους φίλους της Λήμνου: όσες και όσοι φίλοι της Λήμνου έχουν πρόσβαση στο συνδρομητικό κανάλι COSMOTE TV, μπορούν την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 (Καλή Χρονιά!), και ώρα 21:00, να δουν ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη Λήμνο: πρόκειται για το πρώτο από μια σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Τα Νησιά των συνόρων μας, τα Νησιά της καρδιάς μας», που θα παίζεται Κάθε Κυριακή στο COSMOTE HISTORY για τους επόμενους δύο μήνες.

Η νέα σειρά, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Τσαρουχά, μάς ταξιδεύει στα παραμεθόρια νησιά των συνόρων μας, αρχίζοντας από το βορρά με τα δύο ακροτελεύτια, τη Σαμοθράκη και τη Λήμνο, για να καταλήξει στο νοτιότερο άκρο στο ακριτικό Καστελόριζο.

Στο επεισόδιο της Λήμνου, που γυρίστηκε τον περασμένο Μάη, είχα την χαρά να συμμετέχω και εγώ. Ελπίζω οι φίλοι της Λήμνου να αγαπήσουν το καινούργιο αυτό αφιέρωμα!

Περισσότερα: https://www.cosmotetv.gr/portal/history-afierwma-mina

Τρέιλερ: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=26zwfTRGbWM&feature=youtu.be&ab_channel=COSMOTETV

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button