ΕπιλεγμέναΛήμνος

Αποκάλυψη Ράδιοαλφα: Πότε είναι προγραμματισμένο το επόμενο δρομολόγιο του Aqua Blue;

Με δεδομένη τη βλάβη του Aqua Blue στην δεξιά κύρια μηχανή όπως αναφέρεται και στην επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, ερώτημα είναι πότε θα επιστρέψει στα δρομολόγια του.

Κάνοντας αναζήτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, όσο και στις ιστοσελίδες που πραγματοποιούν κρατήσεις εισιτηρίων για την την ακτοπλοΐα, φαίνεται ότι το επόμενο δρομολόγιο από Λαύριο είναι τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Δηλαδή , τα δρομολόγια του πλοίου έχουν κατέβει από όλα τα συστήματα κρατήσεων μέχρι και τις 18 Ιουλίου, ουσιαστικά εννιά ημέρες εκτός υπηρεσίας.

Αν ισχύει αυτό και η εταιρεία δεν αντικαταστήσει προσωρινά το συγκεκριμένο σκάφος με άλλο, τότε θα μιλάμε για ακύρωση πέντε δρομολογίων (μαζί με το χθεσινό 10/7) μόνο από Λαύριο, δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα στη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση του νησιού και ενώ τα αεροπορικά εισιτήρια αυτή την περίοδο είναι περιορισμένα και οι τιμές αυτών στα ύψη. Φυσικά, κανένα αεροσκάφος δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη μεταφορική ικανότητα ενός πλοίου.

Υπενθυμίζεται ότι το Aqua Blue πραγματοποιεί αυτή τη θερινή περίοδο τέσσερα δρομολόγια μόνο από το Λαύριο:
Δευτέρα στις 15:30
Τετάρτη στις 01:00
Πέμπτη στις 22:00
Σάββατο στις 17:00 (μέσω Μεστών)

Ελπίζουμε να υπάρξει επισκευή της βλάβης σε σύντομο χρονικό διάστημα και αναμένουμε την επίσημη ενημέρωση τόσο της εταιρείας, όσο φυσικά και του “Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής”.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button