Απόψεις

“Ούτε απατεώνες είμαστε,  ούτε αγιογδύτες ” Μια απάντηση για την τιμή των καυσίμων

Τα καύσιμα στη Λήμνο είναι πιο ακριβά από άλλες περιοχές  και αυτό δεν αμφισβητείται όμως  αιτιολογείται  από τα στοιχεία που μας έδωσε συγκεκριμένος Ιδιοκτήτης Πρατηρίου  Καυσίμων.

“Ούτε απατεώνες είμαστε,  ούτε αγιογδύτες ” , όπως φαίνεται από  κάποια σχόλια σε ανάρτηση επιστολής  που κάναμε για ακριβά καύσιμα στη Λήμνο.

Είναι ακριβότερα,  μας  είπε  ο  Μαθιος Γιαμερέλος, ιδιοκτήτης  Πρατηρίου,    όμως μου θύμισε ότι σε μια προηγούμενη φορά για το ίδιο θέμα  μου προσκόμισε τιμολόγια από όπου έβγαινε ότι η τιμή των καυσίμων  ήταν πολύ ακριβότερη  στη Λήμνο.  Αυτό συμβαίνει γιατι οι ποσότητες της Λήμνου είναι πολύ μικρότερες από αυτές της Μυτιλήνης,  όπου τα Πρατήρια αγοράζουν  μεγαλύτερες ποσότητες και έτσι  εξασφαλίζουν χαμηλότερη  τιμή.

Μας είπε επίσης,  ως παράδειγμα,  για τη διανομή πετρελαίου οτι έχουν τα ίδια μέσα με άλλες μεγαλύτερες περιοχές , αυτοκίνητο και δυο άτομα,  όμως στη Λήμνο κάνουν διανομή  μικρότερες ποσότητες Καυσίμων , ενώ με το ίδια μέσα,  αυτοκίνητο και δυο άτομα, διακινούν πολύ μεγαλύτερες  ποσότητες  αλλού  και επομένως το κόστος στη Λήμνο είναι μεγαλύτερο και εξ αυτού  και οι τιμές.

Α, μου είπε επίσης ο συνομιλητής μου ότι κάθε Δευτέρα όλα τα βενζινάδικα στέλνουν τις τιμές τους  για έλεγχο  στο Τμήμα Εμπορίου  στη Μυτιλήνη.

Υπάρχουν στη Λήμνο 18 πρατήρια για την άμεση και εύκολη εξυπηρέτηση  ακομη και στο μακρινότερο χωριό και οι τιμές  στα Πρατήρια  αυτά είναι σχεδόν ίδιες γιατι όλοι ακολουθουν τη χαμηλότερη  τιμή αφου  κανείς δεν θέλει να είναι ακριβότερος.

Αυτά απο τον κ.  Γιαμαρέλο,   ο οποίος  ήταν ενήμερος και χολωμένος.  για να μην πω θυμωμένος,  για όσα ανεξέλεγκτα, όπως είπε,  γράφτηκαν και λέγονται…

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button