Επίκαιρα

Ντέρμπι δικεφάλων στην Τούμπα. Οι άλλοι αγώνες και ποια κανάλια ειναι.

Ντέρμπι δικεφάλων σήμερα στην Τούμπα

Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης

 

Το ντέρμπι των Δικεφάλων στην Τούμπα ξεχωρίζει σήμερα στην 4η αγωνιστική της Super League.

Κόντρα στις εκτιμήσεις δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε ο Βιεϊρίνια (κάπτεν/μπακ-χαφ, 2/1), πάντα εκτός δράσης ο Κρέσπο (στόπερ, 1/0), οι μακροχρόνια τραυματίες Ολιβέιρα (φορ), Καντουρί (χαφ) και ο ανέτοιμος ακόμη Ινγκασον (στόπερ). Εκτός αποστολής λόγω του αριθμού των ξένων που πρέπει να βρίσκονται στην αποστολή έμειναν αυτή τη φορά ο Ροντρίγκο (ακραίος μπακ, 1/0) και εκ νέου ο Καγκάβα (χαφ, 1/0).
Από την πλευρά της ΑΕΚ εξέτισε ο Γκαρσία (εξτρέμ, 2/0), νοκ-άουτ τέθηκε ο Αμραμπατ (μεσοεπιθετικός, 3/1), δεν ταξίδεψε λόγω νέων ενοχλήσεων ο Μάνταλος (κάπτεν/χαφ, 3/0). Αντίθετα συμπεριλήφθηκαν στην 22μελη αποστολή για πρώτη φορά μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του ο Σιμόες (αμ. χαφ), αλλά και ο τελευταίος χρονικά νεοαποκτηθέντας Μοχαμαντί (αρ. μπακ), εκτός δράσης εξακολουθεί ο Γαλανόπουλος (χαφ, 1/0), εκ νέου εκτός έμεινε ο Λάτσι (στόπερ, 0/0).

Οι γηπεδούχοι θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων, πριν την αναμέτρηση με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Europa Conference League την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ η «Ένωση» θα προσπαθήσει να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία.
70-40-54 υπέρ της ΑΕΚ η συνολική παράδοση στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως διοργάνωσης, 40-24-17 υπέρ του ΠΑΟΚ αυτή των αναμετρήσεων που έχουν γίνει στην Τούμπα.

Τα 10 από τα 14 τελευταία ματς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για το πρωτάθλημα ήταν No Goal.

Η αγωνιστική σήμερα θα ανοίξει με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στην Τρίπολη από τον αήττητο Αστέρα, λίγο πριν «βουτήξει» τα δύσκολα με την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε για το Europa League και το «αιώνιο» ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Βόλο, θέλοντας να κάνει μία καινούργια αρχή πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Στο άλλο ματς της ημέρας η Λαμία θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
Κυριακή 26/9
Αστέρας-Ολυμπιακός 16:00 (NOVASPORTS PRIME)
Παναθηναϊκός-Βόλος 16:00 (COSMOTE SPORT 2HD)
Λαμία-Παναιτωλικός 18:15 (COSMOTE SPORT 1HD)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 20:30 (NOVASPORTS PRIME)

Δευτέρα 27/9
ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 17:15 (NOVASPORTS 2HD)
Απόλλων-Ιωνικός 19:30 (COSMOTE SPORT 1HD)
Ατρόμητος-Άρης 19:30 (NOVASPORTS PRIME)

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button