ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Σταματά τις εκδρομές προς Κωνσταντινούπολη

Σταματά τις εκδρομές προς Κωνσταντινούπολη

Το μεγάλο ταξιδιωτικό πρακτορείο «Ζορπίδης travel» σταματά τις εκδρομές του προς την Κωνσταντινούπολη για όσο καιρό παραμείνει τζαμί η Αγία Σοφία όπως διεμήνυσε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του γραφείου και πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης, σημειώνοντας πως και «Αγία και τζαμί δεν γίνεται».

Συγκεκριμένα ο κ. Ζορπίδης είπε:

«Από την Μακεδονία υπήρχε πάντοτε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την Κωνσταντινούπολη και οι εκδρομές που διοργανώναμε ήταν καθημερινές. Από μικρό παιδί έμαθα ότι η Αγία Σοφία είναι μουσείο και όχι τζαμί. Ας το δει ο κ. Ερντογάν. Εμείς δεν θα κάνουμε τις εκδρομές μας. Όσο η Αγία Σοφία είναι τζαμί, το έχω αποφασίσει, όταν ανοίξουν τα σύνορα, δεν θα κάνω εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή την περίοδο έτσι κι αλλιώς λόγω κορονοϊού δεν γίνονται εκδρομές. Η Αγία Σοφία δεν μπορεί να είναι τζαμί. Αυτό θα κάνω εγώ στη δικιά μου επιχείρηση. Δεν έχω συζητήσει με άλλους συναδέλφους μου. Εγώ δεν μπορώ να γράψω στο πρόγραμμά μου ότι θα πάμε να επισκεφτούμε την Αγία Σοφία ως τζαμί. Αγία και τζαμί δεν γίνεται!».

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button