Αθλητικά

ΠΡΕΜΙΕΡΑ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ – Φτηνό εισιτήριο για Κοινωνικοί σκοπό !

ΑΠΟ ΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ALLSTAR – ΜΠΑΣΚΕΤ (ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) :

Με έναν διαφορετικό τρόπο θα ανοίξει η νέα σεζόν για τον Ήφαιστο Λήμνου, καθώς τα έσοδα του πρώτου φιλικού κόντρα στον Κεραυνό Στροβόλου (06/09-18:00) θα διατεθούν για καλό σκοπό.

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ενημέρωσε ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα κοστίζουν πέντε ευρώ και τα έσοδα της αναμέτρησης, της Παρασκευής (06/09, 18:00), θα διατεθούν για τη στήριξη των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας του δήμου της Λήμνου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου:

“Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Basket League έχει αρχίσει και οι φίλοι του Ηφαίστου Λήμνου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου θ’ αντιμετωπίσει τον Κεραυνό Στροβόλου την Παρασκευή (6/9-18:00) στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς», σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι καθώς τα έσοδα του θα διατεθούν για την στήριξη των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου Λήμνου (κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο κλπ.) και στην ενίσχυση άπορων πολιτών.

Μία μέρα νωρίτερα ο Ήφαιστος θα παίξει ακόμα έναν αγώνα με τους πρωταθλητές Κύπρου που θα είναι προπονητικού χαρακτήρα και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τον αγώνα της Παρασκευής (6/9-18:00) η τιμή εισόδου είναι πέντε ευρώ και όπως αναφέρεται παραπάνω είναι για καλό σκοπό. Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου και θα υπάρχουν τα ονόματα τους σε λίστα στις εισόδους του γηπέδου. Προαιρετικά κι εφόσον το επιθυμούν οι κάτοχοι διαρκείας μπορούν να προσφέρουν τα πέντε ευρώ για τη στήριξη των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας του δήμου μας”.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button