Λήμνος

«Το κορίτσι και το λιοντάρι»

Αρκετά με τα μελομακάρονα και του κουραμπιέδες...

Παρασκευή 3, Σάββατο 4,  Κυριακή 5 Ιανουαρίου Ώρα 18:00

Με «Το κορίτσι και το λιοντάρι», μία ταινία εμπνευσμένη από μία αληθινή ιστορία γεμάτη έντονα συναισθήματα, που αναμένεται να συγκινήσει μικρά και μεγάλα παιδιά, ανοίγει το πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών του «Μαρούλα» για τη νέα χρονιά.

Υπόθεση: Η ζωή της 10χρονης Μία αναστατώνεται όταν η οικογένειά της αποφασίζει να αφήσει το Λονδίνο και να ζήσει σε μια φάρμα με λιοντάρια στην Αφρική. Όταν γεννιέται ένα όμορφο λευκό λιοντάρι, ο Τσάρλι, η Μια μοιάζει να βρίσκει ξανά την χαμένη ευτυχία, αναπτύσσοντας μαζί του έναν ιδιαίτερο δεσμό. Όταν ο Τσάρλι φτάνει τα 3, η ισορροπία στη ζωή της Μία καταρρέει καθώς ανακαλύπτει το μυστικό του πατέρα της. Με τον φόβο ότι ο Τσάρλι θα πάθει κακό, η Μία αποφασίζει να το σκάσει μαζί του. Οι δύο φίλοι ξεκινούν ένα απίθανο και περιπετειώδες ταξίδι στην Αφρικανική Σαβάνα με σκοπό να βρουν μια πατρίδα όπου ο Τσάρλι θα μπορέσει να ζήσει ελεύθερος.

Σκηνοθεσία:  Ζιλ ντε Μεστρ

Παίζουν: Μελανί Λοράν, Ντανιά ντε Βιγιέρ, Λάγκλεϊ Κέρκγουντ

Διάρκεια: 98΄

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button