Απόψεις

Eurovision:  Ελλάδα και Κύπρος μέσα στην πρώτη 10δα. Αλλαγές στους πρώτους !

Eurovision:  Ελλάδα και Κύπρος μέσα στην πρώτη 10δα.

Λίγες ώρες μάς χωρίζουν από τον α’ ημιτελικό της Eurovision και η Κύπρος ανέβηκε στην 5η θέση των προγνωστικών, μετά τη δεύτερη πρόβα της. Η Ελλάδα και η Στεφανία Λυμπερακάκη ακολουθεί στην 10η θέση.

Η Ελλάδα και η Κύπρος μπορεί να μην φλερτάρουν με τις τρεις πρώτες θέσεις, ωστόσο, βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα των προγνωστικών λίγο πριν τον α’ ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού.

Σύμφωνα με το eurovisionworld.com, τα προγνωστικά δίνουν νικήτρια την Ιταλία και όχι την Γαλλία, που μέχρι πρότινος βρισκόταν στην πρώτη θέση. Η δε Μάλτα, μετά τις δύο τεχνικές πρόβες στη σκηνή του Ρότερνταμ «έπεσε» στην τρίτη θέση.

Η Ιταλία διαγωνίζεται με τους Måneskin, οι οποίοι αναδείχθηκαν νικητές του φεστιβάλ του SanRemo. Οι Måneskin έγιναν γνωστοί όταν τερμάτισαν δεύτεροι σε τηλεοπτικό talent show της ιταλικής τηλεόρασης. Από τότε κατάφεραν να κάνουν εμπορικές επιτυχίες που τους ανέβασαν ψηλά στα ευρωπαϊκά charts.

Η 10άδα που δίνουν τα στοιχήματα:

Ιταλία

Γαλλία

Μάλτα

Ισλανδία

Κύπρος

Βουλγαρία

Ελβετία

Ουκρανία

Λιθουανία

Ελλάδα

 

Πότε θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος – Οι ημιτελικοί

Η EBU έχει ανακοινώσει εδώ και λίγες εβδομάδες τη σειρά εμφάνισης των 16 και 17 χωρών που θα εμφανιστούν αντίστοιχα στον Α και Β Ημιτελικό της Eurovision 2021. H Stefania θα ερμηνεύσει το «Last Dance» στη σκηνή της Ahoy Arena του Ρότερνταμ στην τέταρτη θέση του Β Ημιτελικού, ενώ η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού θα εμφανιστεί στον Α Ημιτελικό στην 8η θέση.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button